O nas

Kdo smo

mag. Sanela Halilović

direktorica

GSM: 031 574 019
E:

Vladimir Ristić Zvonar

arhitekt

GSM: 041 446 676

E:

 

 

 

Abdulmedžid Ičanović

prodaja

GSM: 041 355 778

Mojca Komadina

GSM: 041 844 648
E:

OBVESTILO

Konec januarja smo zapustili poslovne prostore na Dolenjski cesti 41 in se preselili v večjo hišo, ki je samo naša. Naš novi dom se nahaja na Ulici Nade Ovčakove 3, za poslovno stavbo Rotonde. 

Parkirišče za naše stranke se nahaja za dvižno rampo. Da bi najlažje prišli do nas, predlagamo, da v navigacijo vpišete naslov Ogrinčeva ulica 4.

 


Delovni čas:


Ponedeljek - petek: 8.00 - 18.00

Priporočamo vam, da nas pred prihodom pokličete. Včasih se namreč zgodi, da nas opravki pokličejo izven pisarne.

 

 


 

SALON MARAMO PARKET LISTONE GIORDANO2.jpg


Dostop:

Naša nova hiša se nahaja na ljubljanski severni obvoznici za Bežigradom v okviru poslovnega kompleksa Rotonde. Iz avtoceste zavijete na Dunajsko cesto vse do odcepa, kjer na desni strani zagledate oznake za BKS Banko. Zavijete desno na Ogrinčevo ulico in takoj za stavbo na desno, kjer vas ustavi dvižna rampa, ki se samodejno odpre. Parkirate na parkirišču za stranke.


Screenshot_20240313_222231_Maps.jpg Screenshot_20240313_223609_Maps.jpg Screenshot_20240313_223222_Maps.jpg

 

V podjetju Maramo – svet parketa vas čaka tim natančnih, profesionalnih, točnih in zanesljivih ljudi. Naše delovanje temelji na znanjih, izkušnjah in vrednotah, ki smo jih prevzeli od naših prednikov ter energičnem, prodornem in inovativnem pristopu.

Za vas smo izbrali le materiale najvišje kakovosti, ki so rezultat visokega tehnološkega znanja in vrhunske izdelave preverjenih evropskih proizvajalcev.

Prednost dajemo kvaliteti in menimo, da je s poštenim delom uspeh dolgoročno zagotovljen. Predstavitev našega prodajnega programa izvajamo tako na terenu kot v našem razstavnem salonu v Ljubljani.

Že od leta 1999 sodelujemo s podjetjem Margaritelli, ki je kot prvo na svetu izdelalo in predstavilo dovršeni parket na brezovi križno vezani plošči.

Prvi dvoplastni parket na svetu pa je, zahvaljujoč inovatorju prof. Guglielmu Giordano, uzrl luč že 15 let prej. Nekateri so takrat dvomili, da ima gotovi dvoplastni parket prihodnost, a se je izkazalo, da se je vztrajnost pri zahtevnem in cenovno dražjem programu obrestovala. Patent dvoplastnega parketa se je v 21. stoletju razširil po celem svetu, Listone Giordano pa je postal in ostal prvi in najboljši med parketi.

Izdelujemo terase iz različnih drevesnih vrst dobavitelja Ravaioli in iz gres porcelana Kronos. Vse naše terase stojijo na Buzon podstavkih.

Program notranjih talnih oblog dopolnjujemo s tekstilnimi talnimi oblogami. Pisarniške prostore boste polepšali s tekstilnimi talnimi oblogami Burmatex, najrazličnejših barv in strukturnih kombinacij. Znamka Vorwerk pa bo zadovoljila najzahtevnejše uporabnike, saj se odlikuje po vrhunskih tkanih in taftanih talnih oblogah.