O nas

Kdo smo

mag. Sanela Halilović

direktorica

GSM: 031 574 019
E:

Vladimir Ristić Zvonar

arhitekt

GSM: 041 446 676

E:

 

 

 

Abdulmedžid Ičanović

prodaja

GSM: 041 355 778

Mojca Komadina

GSM: 041 844 648
E:

OBVESTILO

Stranke obveščamo, da bo v četrtek 16.11. in petek 17.11.2023 salon zaprt. Hvala za razumevanje.

 

V času vašega obiska se vam želimo posvetiti, zato vas prosimo, da nas pred prihodom pokličete, da se dogovorimo za termin obiska. Zaradi trenutnih razmer je število oseb v salonu omejeno.

 


Delovni čas:
Ponedeljek - petek: 9.00 - 17.00

Običajno smo v salonu med 10.00 in 17.00 uro, se pa zgodi, da nas obveznosti pokličejo v druge konce in moramo salon zapreti. Ker si ne želimo, da bi ostali pred zaprtim salonom priporočamo, da nas pokličete. Lahko se tudi dogovorimo za obisk izven uradnih ur.

 


 Maramo 3.jpg


V podjetju Maramo – svet parketa vas čaka tim natančnih, profesionalnih, točnih in zanesljivih ljudi. Naše delovanje temelji na znanjih, izkušnjah in vrednotah, ki smo jih prevzeli od naših prednikov ter energičnem, prodornem in inovativnem pristopu.

Za vas smo izbrali le materiale najvišje kakovosti, ki so rezultat visokega tehnološkega znanja in vrhunske izdelave preverjenih evropskih proizvajalcev.

Prednost dajemo kvaliteti in menimo, da je s poštenim delom uspeh dolgoročno zagotovljen. Predstavitev našega prodajnega programa izvajamo tako na terenu kot v našem razstavnem salonu v Ljubljani.

Že od leta 1999 sodelujemo s podjetjem Margaritelli, ki je kot prvo na svetu izdelalo in predstavilo dovršeni parket na brezovi križno vezani plošči.

Prvi dvoplastni parket na svetu pa je, zahvaljujoč inovatorju prof. Guglielmu Giordano, uzrl luč že 15 let prej. Nekateri so takrat dvomili, da ima gotovi dvoplastni parket prihodnost, a se je izkazalo, da se je vztrajnost pri zahtevnem in cenovno dražjem programu obrestovala. Patent dvoplastnega parketa se je v 21. stoletju razširil po celem svetu, Listone Giordano pa je postal in ostal prvi in najboljši med parketi.

Izdelujemo terase iz različnih drevesnih vrst dobavitelja Ravaioli in iz gres porcelana Kronos. Vse naše terase stojijo na Buzon podstavkih.

Program notranjih talnih oblog dopolnjujemo s tekstilnimi talnimi oblogami. Pisarniške prostore boste polepšali s tekstilnimi talnimi oblogami Burmatex, najrazličnejših barv in strukturnih kombinacij. Znamka Vorwerk pa bo zadovoljila najzahtevnejše uporabnike, saj se odlikuje po vrhunskih tkanih in taftanih talnih oblogah.