SELIMO SE ...

19. januar 2024

Prišel je čas, da se preselimo v večje poslovne prostore. Nekaj časa smo iskali prostor, ki nam bo omogočal, da pokažemo in razkažemo naš prodajni program na primeren način, a nas ni vleklo v nakupovalne centre in večje poslovne sisteme. Naš program je osredotočen na opremo doma, zato smo hvaležni, da lahko našo dejavnost preselimo v individualno hišo, ki bo samo naša in bo opremljena z našim prodajnim programom.

HISA2.jpg

Trenutno keramičar Andrej polaga talno keramiko Kronos dimenzije 180 x 80 cm, ki bo v našem novem prostoru na ogled tudi v kopalnicah. Pisarno direktorice Sanele bo polepšal parket Listone Giordano Natural Genious. Spomladi, ko bodo dnevni lepši, bomo iz različnih materialov (les, WPC Silvadec, gres porcelan) izdelali tudi terase in balkone, ki sodijo k zunanji ureditvi vsakega doma, pri čemer ostaja skrit ključni element, ki zagotavlja dolgo življenjsko dobo vsake terase. »Bistvo je očem nevidno,« pravi Mali Princ, a velja tudi za podstavek Buzon.

IMG-20240117-WA0006.jpg

Do konca januarja bomo zapustili prostor na Dolenjski cesti in bomo nekaj dni za vas dosegljivi izključno po telefonu in elektronski pošti. Pričakujemo, da bodo osnovna dela v novem domu zaključena do drugega tedna v februarju. V zadnjih dneh pa nas je razveselil tudi sneg, ki je še zadnjič pobelil dvocentimetrsko  keramiko, ki se z nami seli na novo lokacijo.

IMG-20240119-WA0001.jpg

Naš novi dnevni dom se nahaja za Bežigradom, na Ulici Nade Ovčakove 3, za Rotondo.  Dostop do nove lokacije je iz Dunajske ceste. Za naše stranke je na voljo parkirišče, ki se nahaja za Rotondo. Potrebno je pozvoniti pri dvižni rampi.

PARKING.jpg

Kmalu na snidenje v našem novem domu.

DOSTOP DO NADE OVCAKOVE.jpg

OBVESTILO.jpg

nazaj