Dan odprtih vrat v času Sejma Dom 2023

16. marec 2023

V času trajanja Sejma Dom (22., 23. in 24.3. 2023) so vam na voljo naši strokovnjaki, ki vam z nasveti lahko pomagajo do ustreznih rešitev zunanjih in notranjih talnih oblog.

 

Naš arhitekt Vladimir vam  svetuje na področju izbora zunanjih talnih oblog. Pri ureditvi zuanjih površin lahko uporabite lesene obloge, wpc ali gres porcelan. Pomaga vam lahko pri izrisu terase in svetuje o vrsti finalne obloge. Opozori vas lahko na pomemne detajle, ki so bistveni za kvalitetno izvedbo dvignjenih teras.

WPC: Silvadec

Gres porcelan: Kronos

Les: Ravaioli

Vladimir: 041 446 676, vladimir@maramo.si

Naš novi sodelavec Magic se je hitro vklopil v naš mali tim in postal svetovalec na področju prodaje Buzon podstavkov. Predstavi vam lahko ustrezne rešitve na področju višinsko nastavljivh podstakov.

Magic 041 355 778, info@buzon.si

Podstavki: Buzon

Vsestranska direktorica Sanela je strokovnjakinja za notranje talne obloge. O parketu ve skoraj vse, zato vam z veseljem pojasne razlike med posameznimi vrstami parketa in vas preko pogovora vodi do spoznanja kateri tip parketa je za vas najbolj primeren. Vsem ljubiteljem tekstilnih talnih oblog lahko pokaže kolekcije, ki so primerne za dom in pisarne.

Sanela: 031 574 019, sanela@maramo.si

Parket: Listone Giordano

Tekstilne talne obloge: Vorwerk

 

nazaj